Saturday, 18 April 2015

# Blog

New

Assalammualaikum warrahmatullah hiwabarakatu

//google.com

Nah . dah kosong dah blog aku . kenapa ? senang je , restarted my feeds . ehehe . yep . aku nak restart balik semua benda . i promise myself to did this when i get offer to further study and yayerzzzzz dah dapat ! ehehehe. nanti aku cerita kan pasal offer study ni di entry lain eh . ni nak refresh sesikit dulu ehehe . Kenapa nak refresh sebab aku percaya yang setiap manusia akan dapat peluang kedua . and opportunity ni akan datang only once ! Jangan nak ngengada wasted kan benda cenni ((note to self)) dan aku yakin peluang yang aku dapat ni adalah peluang kedua aku :) I must prove I can do it well ! goodluck dear self ;) 

okay dah lah eh pasal buka buku baru hahaha . next , aku kan rasa diri aku ni pelik . sebab aku cepat rasa bosan . okay bukan bosan berlajar ke apa . bosan dengan orang . aku tak suka orang yang over and annoying . Bagi aku "eh tolonglah blah rimas sia" something like that . Tapi bila aku ada rasa macam tu aku takut orang pun ada perasaan sama dengan aku terhadap diri aku yang padahal aku tak kisah lol ed kau insane doe . but yeah something yang macam tu lah . Faham tak ? Tak faham . em takpe dah biasa . hahaha . okay point dia eh aku bagi point . Aku tak suka orang yang bertalaman sebab aku akan rasa pelik atau awkward . when that feel comes , aku percaya dia tak ikhlas dengan aku ahaa . beware everyone i ada instinct tu tau uhuk . hahaha . okay dah lah tu takda orang kisah pun hahaha . okay so i end up my writing muah bye bye guys .

p/s : Aku ni memang selalu rasa macam macam . aku pun taktau kenapa dengan aku . hm 

1 comment:

Follow me @adlenaeliya