Tuesday, 3 November 2015

# Blog

Izzat Azhar buat Review Blog

Assalammuaikum Warrahmatullah Hiwabarakatu


Sebelum tu terima kasih kepada owner blog sebab jemput ceq masuk contest ni ewah . Aku pun dah lama rasanya tak masuk contest ga semua ni . Adalah about two three years . So hey i'm back to the reality of blogger life eiceh syok sendiri kau ni ed . Anyway , sorry ijat sebab aku takda facebook , so... ahh tidak aku dah langgar syarat pertama . Tapi ceq follow blog hampa hahaha . it's okay la aku saja ja isi masa terluang . Aku tertarik gila dengan banner ni (eh ni bukan bodek tau , ni serious hahaha) Jadi ini mendorong aku masuk contest ni . :p

So yeah , aku dah joined . Korang bila lagi ? ;) Yuk join . Click je pada banner tu nescaya korang akan berpindah ke blog IzzatAzhar . hihihi


12 comments:

Follow me @adlenaeliya