Sunday, 29 November 2015

# Travel

Port Dickson , Seremban

Assalammualaikum Warrahmatullah Hiwabarakatu

So disebabkan esok aku dah start kelas untuk semester 2 . Jadi entry kalini aku nak cerita tentang short vacation aku . Ewah vacation sangat . kat PD je pun . Tak cerita sangat share gambar je huhu . 






Act selalu kalau holiday memang ke port dickson je sampai hafal la segala selok belok kat pd . hahaha . so this time aku stay kat Corus Paradise Hotel , not bad enviroment dia cuma pantai kat hotel ni tak berapa best sangat . tapi kolam dia nice . hahaha . seronok swimming swimming . Over all aku enjoy this sem break holiday . Thank you ibu ayah . Aku ada perjuangan yang harus diteruskan ewahh . acah je lebih . Okay guys chawww . 

8 comments:

  1. Wah , dh balik la ni . Ada pergi tak kat PD, ada galeri rumah terbalik. Seronokla nak tangkap gambar :) hiks .

    The Talking Diary

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah balik dah hehe . Ohyeahh ? taktahu punn . Next time mesti pergi ni . :DD

      Delete
  2. cepatnya hang balik aku lagi dua minggu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cheq diploma , hang asasi lain tu hiihi

      Delete
  3. Wardah kalau family day salu juga lepak PD hihi

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Follow me @adlenaeliya