Sunday, 29 May 2016

# Study

Pulang yuk pulang

Assalamualaikum


Wahh. 29.5.2016, 10.35pm . Cepat sangat masa berlalu. Aihh. Sabtu depan dah masuk kampus balik. Ya Allah, seronok tu memang seronok, tak sabar nak belajar subjek baru jumpa member, buat huru hara kat U. Well tak dinafikan memang agak excited nak balik Penang. Hahaha dalam masa yang sama sayang nak tinggalkan rumah and paling penting sayang gila nak tinggalkan katil. Awh ya Allah haih. Sayang gila dengan masa masa terluang aku, yang aku habiskan dengan tidur. Yeah as a student you guys must know right how precious was the time for sleep at campus when all assignment and tutor and project was burden you at that time, urgh. It really feels good when you get your tilam and your bantal and yeah kipas. That feels was really heaven. Ohyeah tu je nak cakap. okay bye. 

No comments:

Post a Comment

Follow me @adlenaeliya