Tuesday, 8 November 2016

Intern


Assalamualaikum. Hi.


Okay so harini dah pun 8 November which means lagi 7 hari result akan keluar. Haaaaa. Sejuk badan weh. Tawakal je mampu sekarang. I did my very best already. 

Before i continue, aku dah dua hari sakit perut, diarrhea. Adoii tak laratnya badan ni, sampai rasa nak demam ulang alik toilet. Lain macam dia punya memulas tu, Ya Allah haih. Takpelah ujian sikit. Semoga tabah Adlena. Hahaha

Okay geng, pagi tadi aku dah settle hantar dua resume untuk intern aku tahun depan. One at IWK stand for Indah Water Konsortium and another one is MPS Majlis Perbandaran Selayang. Ayah did help me to send one to UEM bhd. So overall aku dah settle hantar resume ke 3 company. Alhamdulillah. Harap sangkut lah each one. huhu. Semoga semuanya berjalan lancar. Amin. Tak sabar rasanya nak practical. Cehh padahal kena hadap sem 4 ni sebelum practical hahaha. 

I think that's all for today. Bye bye. 

10 comments:

  1. Nak practical dah? Walawehhh goodluck! Hope you dpt tmpat yg ou nak ^^ practical ni la nak kutip experience :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yepp hehe. Thank you hehe. Aminn InshaAllah. Kan kan. Harap harap dapatlah memana :D

      Delete
  2. good luck !
    done follow u :)
    https://mellyacrayola.blogspot.my

    ReplyDelete
  3. cooooolnya :DD May Allah ease everything

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. Aminnnn aminn doakan ye InshaAllah :D

      Delete
  4. Adore you.. Dah nak practical , bestnyaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minta share how to do a simple resume. :D

      Delete
    2. Hehe kan. Cepat je masa berlalu. Masih teringat-ingat lagi semester 1 dulu.

      Delete
    3. Alright nanti I buat kan simple resume :D

      Delete