Monday, 5 December 2016

Back to Basics

21:11:00 2 Comments
Assalamualaikum and Hii


Kembali sudah menyambung perjalanan sebagai seorang pelajar. Tamatlah sudah percutian yang amat bermakna ini. Bermulalah subjek subjek killer sekiller killernya. Hahaha. Semoga dipermudahkan untuk sem 4 ni. InshaAllah. This post going to be my very first and last post for this semester rasanya. Sem ni memang packed gila dengan lab and report, so I guess memang akan berkuranglah masa untuk berblogging but no worries ada masa I'll be here ! Blogging is my passion. 

Okaylah ada masa sikit ni, nak ceritalah sikit. Tadi pagi ada Taklimat KPP and perjumpaan dengan PA (Penasihat Akademik). Taklimat macam biasa lah boring and sleepy. And the lepas habis taklimat adalah sesi berjumpa dengan PA. My PA tanya lah about the course registration and class. Habis tu miss briefing lah sikit pasal subjek part 4 . And guess what, Part 4 is the toughest among all the sem for civil and I was like I'm dead. Totally dead. Takut tu ada, tapi i am going to challenge myself, I want to prove I can do this. Yes I can ! (Sedapkan hati sendiri)

So rasanya tu je untuk harini. Thanks for reading cerita tergantung ni :p

Follow me @adlenaeliya